Zakelijke portretfotografie
zakelijke portretfotografie voor bedrijven
Zakelijke portretfotografie voor jaarverslag.
corporate portret ceo amsterdam
Corporate portret CEO Huawei Nederland, Amsterdam.
den haag portretfotografie commissaris
Den Haag, portret van van Haersma Buma, voorzitter Raad van Commissarissen CAK.
executives portretten den haag
Executive portretten, Den Haag.
amsterdam portretfotografie management
Amsterdam, portretfotografie van het Bijenkorf-management.
zakelijk portret magazine
Zakelijk portret bij Philips NV voor een corporate magazine.
corporate portretfotografie directie
Corporate portretfoto van de directie.
portretfotografie jaarverslag amsterdam
Portretfotografie voor jaarverslag multinational, Amsterdam.
portretfoto directeur amsterdam
Portretfoto directeur, Amsterdam.
 zakelijk portret bestuursraad utrecht
Utrecht, zakelijk portret bestuursraad.Zakelijke Portretfotografie, voor Bedrijven

Een frisse blik op zakelijke portretfotografie. Bedrijven gaan graag met Jeroen Bouman in zee voor portretten die een mooie balans vinden tussen persoonlijkheid en professionaliteit.

Jeroen Bouman heeft als portretfotograaf talloze prominente Nederlanders vereeuwigd. Variërend van hoge politici tot directies van grote bedrijven en CEO’s van multinationals. Zijn foto’s worden gepubliceerd in vele vormen van B2B en B2C corporate communications zoals brochures, jaarverslagen en websites.

“Liefst plan ik voorafgaand aan de daadwerkelijke shoot een locatieverkenning bij de klant in. Dan kan ik samen met een communicatiedeskundige de mooiste settings uitzoeken en die ook alvast reserveren. Op de dag zelf kom ik dan ruim op tijd om alle apparatuur op te bouwen en de sets uit te lichten. En samen met een assistent of stagiair test ik via proeffoto’s uit of alles klopt, tot in de puntjes. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Door die gedegen voorbereiding is je executive of commissaris maar heel weing tijd kwijt voor een goede zakelijke portretfoto. Dat wordt als erg prettig ervaren, want de dames en heren hebben toch al zo’n krappe agenda.”

Soms wil een bedrijf graag wat variatie in beelden en settings, zodat niet steeds hetzelfde portret gebruikt hoeft te worden. Voor die gevallen heeft Jeroen Bouman een perfecte oplossing. Hij bereidt gewoon twee of drie settings voor.

“Het kost wat extra voorwerk maar dan heb je in 30-45 minuten per persoon wel een serie portretten in 3 verschillende settings. Extra variatie is mogelijk door verschillende expressies en in staand en liggend beeldformaat. Wie wil kan snel een ander jasje-dasje aantrekken. Ruim voldoende om naast het jaarverslag ook het foto-archief aan te vullen. Leuker kan ik het niet maken, makkelijker en efficiënter wel.”

Gerelateerd Werk