'Werken-bij': fotografie voor personeelswerving en recruitment
vergaderzaal fotoserie werken-bij
werken bij fotoreportage
fotograaf werken-bij
werken-bij foto's
werken bij vergadering fotografie
werken-bij website fotografie
fotos werksfeer werken-bij
werken-bij fotografie personeelswerving
foto werkoverlegPersoneelswerving & Recruitment: Fotografie voor Website 'Werken Bij'

Personeel gezocht! Welk bedrijf heeft er vandaag de dag niet te maken met personeelstekorten? Als werkgever moet je echt je beste beentje voorzetten om arbeidstalent binnen te halen. De HR-afdeling heeft een heel arsenaal aan gereedschappen; recruiters, personeelsadvertenties in de dagbladen en steeds vaker LinkedIn, maar een dedicated website 'werken-bij' is inmiddels net zo onmisbaar bij effectieve personeelswerving. En daar hoort natuurlijk sprekende fotografie bij.

"Daarmee geef je een blik achter de schermen, laat je op een laagdrempelige manier zien hoe het er in jouw organisatie aan toegaat op de werkvloer. Met eigen medewerkers die potentiële kandidaten straks echt tegen het lijf kunnen gaan lopen. Dat geeft je organisatie een gezicht, het spreekt aan en nodigt uit."

Fotograaf Jeroen Bouman weet hoe hij je bedrijf van haar beste kant kan presenteren. Hij maakt er frisse, heldere fotografie van. Hij regisseert je medewerkers en brengt zo het samen-werken in beeld, dat creëert actie en spontaniteit in een foto. Hij geeft recruitment een nieuwe dimensie.

"Heb je langgerekte headerfoto's nodig? Ik kan -ter plekke- de juiste uitsnede aanhouden, tot op de pixel. Moet er een tekstvlak over de foto? Ik kan dat in een laag over het beeld leggen, op het beeldscherm van de laptop, gewoon op locatie. Geen verrassingen meer of de foto past in de totale layout van je website 'werken bij'."

Gerelateerd Werk