Redactionele portretten voor magazines en tijdschriften
klantenmagazine portretfotografie
Portretfotografie voor klantenmagazine Staal Bankiers.
portretfotografie personeelstijdschrift
Portretfotografie, voor personeelstijdschrift.
portret customer relations magazine
Harry Starren, De Baak. Portret voor customer-relations magazine.
human-interest tijdschrift portretfoto
Human-interest tijdschrift, portretfoto.
den haag portretfoto personeelsblad
Den Haag, portretfoto voor personeelsblad.
portret magazine zwolle
Zwolle, portret voor magazine Justitie.
rotterdam portretfoto magazine
Rotterdam, portretfoto's voor magazines.
schiphol redactionele portretfotografie
Schiphol, redactionele portretfotografie.
magazines portretfotografie amsterdam
Amsterdam, portretfotografie voor magazines .
utrecht portretfotografie tijdschrift
Utrecht, portretfotografie voor tijdschrift.Portretfotografie voor Magazines & Tijdschriften, bij Interviews en Testimonials

Pakkende portretfotografie prikkelt de lezer en nodigt uit om je interview of testimonial te gaan lezen. Portretfotograaf Jeroen Bouman geeft je magazine een geheel eigen gezicht.

“Kan je je een testimonial of interview in een magazine voorstellen zonder portretfotografie? Natuurlijk niet, zonder een portret zou het maar een saaie boel worden. Maar een echt sterk portret gaat nog veel verder, het dráágt een interview en máákt je magazine. Niets ten nadele van de inhoud van je artikel hoor, maar mensen zijn nu eenmaal sterk visueel ingesteld.”

Zo’n portret vraagt om aandacht. Portretfotograaf Jeroen Bouman speelt met licht en achtergrond, maar verliest geen moment uit het oog dat het draait om de persoon vóór zijn camera en geeft die al zijn aandacht.

“Het is een kwestie van respect voor de ander. Of ik nu een minister of een vuilnisman moet fotograferen, ik geef ze allebei evenveel aandacht. Die persoonlijke aandacht is mijn sleutel om cameravrees te beslechten. En geloof me, cameravrees heeft bijna iedereen wel. Ik betrek mensen daarom ook actief bij het fotograferen, bijvoorbeeld door ze mee te laten kijken op het beeldscherm van de laptop. Het blijft leuk als mensen dan tijdens het fotograferen als een blad aan de boom draaien en met enige verbazing in hun stem zeggen ‘Wow, dit is gaaf!’. Daar doe ik het voor.”

De persoonlijke aanpak van Jeroen Bouman resulteert in portretten die niet alleen hoogstaand zijn in creatief opzicht, maar zeker ook in expressief opzicht. Je treft zijn portretfotografie aan bij interviews en testimonials in magazines over de hele wereld.

Gerelateerd Werk